Çubuk Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://cubukhalkegitimi.meb.k12.tr
Adres : YAVUZ SELİM MAHALLESİ DURU SOK. NO7 ÇUBUK /ANKARA
VİZYON : Çubuk Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kişilerin ilgi, istek ve beklentileri doğrultusunda etkin ekonomik ve dinamik bir şekilde faaliyetlerini düzenler; eğitim, kültür, sanat üretim ve rehberlik danışma hizmetlerinde bulunur.
MİSYON : Merkezimiz faaliyetlerini; milli kültür değerlerimizi koruyucu geliştirici, tanıtıcı benimsetici niteliklerde olmasına özen gösterir. Bu amaçla halk oyunları, halk giysileri ile unutulmaya yüz tutmuş el sanatları alanlarında araştırma yapar. Onlara koruyucu ve geliştirici kurslar açar. Kişilerin boş zamanlarını değerlendirmek, yararlı ve güzel alışkanlıklar edinmelerine ve birlik beraberlik duygularını geliştirmelerine yardımcı olmak amacı ile müzik, tiyatro, halk oyunları ve benzeri alanlarda araştırmalar yapar, kurslar açar.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Kurs
Saatler :
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Otobüs-Araç (Çubuk Belediye Binası Arkası)
Yerleşim Yeri : YAVUZ SELİM MAHALLESİ DURU SOK. NO:7 ÇUBUK /ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkez